valentinex1200

Heeft u de gouden tip voor mijn nieuwe baan? Laat dan gegevens achter in het formulier. Bedankt voor de moeite.

Kernwoorden:

HBO werk- en denkniveau, aantoonbare ervaring, zowel zelfstandig als samenwerken, proactief, resultaatgericht, communicatief (mondeling en schriftelijk) sterk, sociaal vaardig, stressbestendig, accuraat. 

Talen:
Nederlands, Engels, Duits

Community management, social networking, custom care, custom relations, marketing, communicatie, creatief schrijven, content management, nieuwsbrieven beheer, planning, organisatie, begeleiding, overleg, coaching, social media marketing, nieuwe media strategie, event management.

OS X, Microsoft Certified Professional, Wordpress, CMS, Fanbooster, Mobileroadie, Microsoft Office, Adobe Photoshop, iMovie, Joomla, Sugar Professional CRM Database, Mailchimp.

Blogger, web beheerder, web ontwikkelaar, redacteur, visual management, SEO, Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube, Instagram, HTML.

Persoonlijke gegevens:

Achternaam: van Dun
Voornamen: Franciscus Maria
Roepnaam: Frank
Adres: 6462 AV Kerkrade
Telefoon: 06 3484 
E-mail: werk@frankvandun.nl
Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 12 december 1957
Geslacht: man
Burger service nummer: 0909
Bank: NL66ABNA0

Werk

1 juli 2015 – 1 augustus 2018
Roda JC Kerkrade, Roda JC Ring 1, 6466 HN Kerkrade
medewerker marketing, communicatie en social media

• Roda JC Kerkrade Website
• Roda JC Kerkrade Facebook
• Roda JC Kerkrade Twitter
• Roda JC Kerkrade Twitter [Koempels 12]
• Roda JC Kerkrade YouTube 
• Roda JC Kerkrade Instagram
• Roda JC Voetbalacademie Website
• Roda JC Midden in de Maatschappij Website
 Roda JC Kerkrade FORZA media

Werk als vrijwilliger:

Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij [Communicatie en social media]:
Project website: www.rodajc.nl/maatschappij [opzet en onderhoud]
Project TVMuzycap 2015: website , Twitter, Facebook App en promotievideo’s op Youtube].
Project Koempelcup 1e editie: websiteKoempelcup
Project Roda JC Kerkrade G-Team: website, Facebook, Youtube
Project veiling wedstrijdshirts Roda JC Kerkrade: Marktplaats [Stichting Kleine Beer, Berden, Medisana®, Eurodecars, Tessuto Divino]

Roda JC Voetbalacademie:
• Advies communicatie en social media

 

Toelichting vrijwilligerswerk:

Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij

Het streven van Roda JC Kerkrade is om met beide ‘voetbalbenen’ midden in de maatschappij te staan. Door naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, kan Roda JC veel betekenen voor de maatschappij. Vanuit die gedachten heeft Roda JC in maart 2012 stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht.

Vanuit de pijlers Participatie, Gezondheid en Respect worden structurele programma’s uitgevoerd. Hierdoor slaat de maatschappelijke stichting een brug tussen de lokale bevolking, bedrijven, overheden en Roda JC. Naast structurele programma’s organiseert de stichting regelmatig incidentele activiteiten, zoals bijvoorbeeld wensvervullingen. De maatschappelijke stichting van Roda JC heeft haar eigen partners. Er wordt onderscheid gemaakt tussen stichting partners en projectpartners. De huidige stichting partners zijn Rabobank, Virenze en Roda JC. Projectpartners zijn partner van een specifiek project.

Projecten Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij:

Amateurpartnership
Roda JC Kerkrade wil via het amateurpartnership samenwerken met amateurverenigingen in de Euregio. Door middel van kennisoverdracht, sportstimulering en vermaak van de jeugdleden wil Roda JC met het amateurpartnership binding creëren met amateurclubs en hen ondersteunen met het begeleiden en binden van jeugdleden. Aantal amateurclubs: 66

Dutch Career Cup
Twee keer per week trainen 10 Wajong-uitkeringsgerechtigden op Kaalheide onder begeleiding van Kevin van Dessel. Daarnaast spelen zij regelmatig toernooien tegen andere ‘Career Teams’ en nemen zij deel aan maatschappelijke workshops. Het doel is om de Wajong-uitkeringsgerechtigden met behulp van sport te helpen bij het vinden van een gepaste baan.

Roda JC Kerkrade Buurtbattle/Koempelcup
De Buurtbattle is een straatvoetbalcompetitie tussen verschillende wijken. Teams verdienen punten met voetbal, Fair Play en buurtbijdragen. Het draait niet enkel om de sportieve prestaties van het team, de maatschappelijke doelen wegen net zo zwaar. Teams scoren extra punten door de buurtbijdragen. Het doel van de Buurtbattle is om sociale cohesie in wijken te realiseren en de leefbaarheid te vergroten. Daarnaast wordt de drempel voor de jeugd verlaagd om te sporten.

Roda JC Old Stars
Roda JC Old Stars draait om beleving van Roda JC Kerkrade, ontmoeting en geschiedenis. Het project bestaat uit een Roda JC Middag in verzorgingstehuizen en een Koempelbox arrangement.

Bij de Roda JC Middag wordt samen met oud-spelers van Roda JC de geschiedenis van de club herbeleefd en worden i.s.m. Qwiek senioren laagdrempelig in beweging gezet. De middag wordt afgesloten met een Roda JC Quiz.  De Koempelbox is een skybox in het Parkstad Limburg Stadion. Tijdens thuiswedstrijden van Roda JC zijn senioren te gast, om een wedstrijd van Roda JC te beleven.  Door Roda JC Old Stars speelt de stichting in op de beleving en activering bij ouderen, ‘ouderen in beweging’ op hun eigen manier.

Roda On Tour
Alle jeugdteams van Roda JC nemen ieder seizoen deel aan maatschappelijke activiteiten. Denk hierbij aan het bezoeken van de kinderafdeling van het Atrium, activiteiten met mensen met een beperking. Het doel hiervan is om maatschappelijk bewustzijn te creëren bij de profvoetballers van de toekomst.

Schooltoer
Tijdens de Schooltoer bezoekt Roda JC samen met mascotte Lucky de groepen 3 t/m 8 van basisscholen. De leerlingen ontvangen de Gezondheidskrant van Roda JC en een voucher voor een thuiswedstrijd van Roda JC. Vervolgens wordt groep 7 uitgenodigd voor een lesdag in het Parkstad Limburg Stadion. Deze lessen gaan over respect, gezonde voeding, financiële gezondheid en een voetbaltraining (beweging). De dag wordt afgesloten met een gezonde lunch, waarbij enkele selectiespelers aansluiten. Tevens ontvangen de leerlingen het Gezondheidsboek van Roda JC. Het doel is om kinderen bewust te maken van een goede leefstijl op een leuke- en interactieve manier en daarmee op een inspirerende manier bijdragen aan de opvoeding van de kinderen.

TVMuzycap
TVMuzycap is een festival voor talenten met een beperking. TVMuzycap vond op 23 mei j.l. voor het eerst plaats in het Parkstad Limburg Stadion. De deelnemende talenten hebben kwaliteiten op het gebied van toneel, zang en muziek, literatuur, beeldende kunst, horeca en het maken van filmproducties. Volgend jaar gaat TVMuzycap nog een stap verder en gaat zich toespitsen op sportief talent met een beperking. Roda JC wil talenten met een beperking laten scoren. In plaats van naast het podium te staan, zet TVMuzycap de talenten in de spotlights.

X-Change Project
Roda JC biedt drop-outs (voortijdige schoolverlaters) tussen 12 en 18 jaar de mogelijkheid om concrete werkervaring op te doen bij Roda JC. De jongeren verrichten alledaagse werkzaamheden bij de club en krijgen kooklessen en therapie in het stadion. Selectiespelers worden in het project betrokken. Hen lukt het vaak om de jongeren zelfrespect terug te geven en doelen in hun leven te bepalen. Het doel is om voortijdige schoolverlaters terug te laten keren in de maatschappij, schoolbanken of in het werkveld.

Kidsclub Roda JC
De Roda JC Rebels en Rakkers. Verzorgen van busreizen naar uitwedstrijden, speciale persdagen met de selectie, Rakkerbingo, knutselen met fanclubs. 

Vespacam